ЗА НАС

Помощ по пътя към Успеха!Ние можем да Ви помогнем по пътя към Успеха!

 

Малко повече за екипа, който стои зад сайта www.kursove123.com!

 

  

 

 За личните качества на хората от екипа

 ...?...

    Ние сме амбициозни и упорити. Чувстваме се удовлетворени, когато успяваме да помогнем и на другите.

   Обичаме работата си! Влагаме целия си ентусиазъм и енергия, за да градим  нашия положителен имидже, за да се развиваме и вървим напред. И това не са само "празни приказки"...

   От личния си опит в чужбина видяхме най-добрите постижения в сферата на е-бучението. Оценихме добрите практики на чуждестранните ни колеги - и знаем към какво трябва да се стремим.

   В работата си се опитваме да постигнем най-доброто, като постоянно работим и се усъвършенстваме.

   В екипа си от професионалисти включваме ентусиазирани, всеотдайни и находчиви личности,  и ако и Вие сте такъв, ще се радваме да се свържете с нас.

 

.

       Лицензирани сме от Националната Агенция за Професионално Образование и Обучение както следва/ето къде сме публикувани в сайта на Агенцията/:

 

   ЦПО към "Матев-Строй" ЕООД

А ето къде сме публикувани на сайта на Търговския регистър: Седалище и адрес на Управление. Повече информация, в страницата за контакти.

"Матев-строй" ЕООД - Публикация в Търговския регистър - Булстат 123737267

   Лицензирани сме да провеждаме обучения по над 100 професии и специалности, както и обучения по Здравословни и безпасни условия на труд, и чуждоезикови обучения.

   Основната ни цел е да сме в помощ на всеки, който иска да се развива и усъвършенства професионално - като инвестира в себе си.

  Вярваме, че можем да Ви помогнем да придобиете знания и умения, които да са Ви от полза за цял живот.

...?...

   През изминалите години сме работили успешно по много проекти и програми в областта на професионалното обучение на възрастни, измежду които:

 

  • Програма Активни Услуги на Пазара на Труда /АУПТ/
  • Програма "Красива България"
  • Програма "ФАР"
  • "Проект 100"
  • Над 50 успешно проведение обучения към различни ДБТ в страната за обучения на безработни лица
  • Доставчици сме на услуги по ОП "Развитие на човешките ресурси" - и компоненти "АЗ МОГА" и "АЗ МОГА ПОВЕЧЕ"
  • Ще сме доставчици на услуги по предстоящата да стартира програма "Подкрепа за предприемчивите българи" - Компонент 1 - вижте още за програмата Подкрепа за предприемчивите българи на сайта на Агенцията по заетостта
  • Основен доставчик на квалификационни услуги за предприятия в региона, и на дистанционни обучения по ЗБУТ за клиенти от цялата страна
  • Други

За нашите бъдещи планове 

...?... 

   Бихме искали да наложим нов стандарт и добри практики в качеството на провеждане на дистанционната форма на обучения за възрастни. Ние сме Европейци, и като такива нашите курсисти трябва да имат равна възможност да се докоснат до световните постижения и технологии в тази област.

   Бихме искали да благодарим на всички Вас, които до момента сте се обърнали към нас за различните видове обучения и услуги, които извършваме. Благодарим Ви за топлите отзиви, и Ви пожелаваме Успех!

Последно модифициране: неделя, 14 април 2013, 10:33